EVACO to rodzinna firma działająca na rynku południowej Polski od 26 lat. Projektujemy i wyposażamy obiekty gastronomiczne oraz szkolimy personel kuchenny. Posiadamy w swoim dorobku setki wyposażonych obiektów w całej Polsce. Nasze doświadczenie pozwala nam na realizację zarówno małych inwestycji (bisto, food truck), poprzez średnie (kantyny, restauracje, karczmy) oraz kuchnie w hotelach ***, **** oraz *****. Zajmujemy się inwestycją od samego początku.
Gama produktów to tysiące pozycji, m.in. z firm: Winterhalter, Rational, Hendi, RM Gastro, Stalgast, ALVA, TOM-GAST, Hamilton Beach, Kromet, Mesko-AGD, Bravilor Bonamat, edenox, CAMBRO, Clinex, Dora-Metal, Jeven, Liebherr, Lozamet, PORKKA, robot coupe, APS, Bake Partner, Bolarus, BRITA, Classeq, Coldor, Santos, de Buyer, BLANCO, Mijar, RAK, echtermann, eternum, Kasumi, REVOL, Polibox oraz wiele innych.
Doświadczenie i doskonała znajomość branży HORECA pozwalają nam budować ofertę odpowiadającą konkretnym potrzebom sektorów gastronomii, hotelarstwa i turystyki. Wspieramy rozwój mikro, małych i średnich przedsiębiorców.
Dostarczamy wyposażenie na terenie całego kraju.
Dla jednostek budżetowych możliwe jest wystawienie faktury z odroczonym terminem płatności.
Zapraszamy do kontaktu.
Siedziba w Krakowie, ul. Zakopiańska 156, 30-435 Kraków.
e-mail: evaco@evaco.com.pl
telefony: 12 266 80 90, 509 016 299, 502 714 803, 501 695 703
Oddział w Sosnowcu, ul. ks.J.Popiełuszki 36, 41-219 Sosnowiec
e-mail: evacosos@evaco.com.pl
telefony: 32 294 94 43, 501 542 587
Więcej na www.evaco.com.pl
Brak produktów od wyświetlenia.